Mezraa Ortaokulu

Belgegeçer : 0551 450 78 05
WEB https://mezraao.meb.k12.tr
Adres : Mezraa Merkez Mahallesi Vezirköprü Samsun
VİZYON : VİZYONUMUZ: “EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:40 - 15:30
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Servis
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 38 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz 2015 yılında Tübitak Bilim Fuarlarına katılmıştır.
Proje Çalışmaları :